Y

Hai and assalmua'laikum . Welcome to my blog .sorry klau blog sya dh bersarang , sebab lama tak dijaga . hanya akan dirawat oleh tuannya pda cuti sekolah sahaja . =D



Alhamdulilah Alhamdulilah Alhamdulilah ;) ★

Sunday, 18 November 2012 | 23:58

Tumblr_mddtgb52sf1rbniaxo1_500_large
Sekali lagi, Alhamdulilah. Aku dapat 5A 1B 1C :')
Bersyukur tak terhingga kepada Allah S.W.T. dan jugak ibu bapa dan ahli keluarga yang lain tidak putus-putus mendoakan aku . Ibu dan rakan2 yang lain juga tidak putus2 mengucapkan Tahniah kepada aku . Amin, amin, aminnnnn.
 ~! sedih memang sedih. bila cikgu panggil nama suruh ambek result sambil cikgu habaq kat 1 kelas yang aku dpt 5A. Puihhhh, ramai yang bersorak. Bukan megah, tapi terlalu gembira.
Bila balik tempat tengok result. Hmmm, science and bahasa cina pemahaman aku dapat B and C. Sedih kut ~! sedih sbb science percubaan aku dpt A. dah la minat gila aku dgn science. Bahasa cina pemahaman pula klau dpt B takpa la juga. ni C !!!
Aku paling benci dengan perkataan "C".Takpala, aku bersyukur yang tak terhingga kpda sesiapa ja yg berdoa kepada untk aku spya dpt result yg elok. 
Tapi xsangka pulak BI aq dpt A weyhh . Sblum ni msa percubaan memang duk dpt A punt . Tpi masa periksa BI hri tu , aq buat main2 jaa . Serius xbhong . Aq hentam ja byk BI . Tpi dpt A plak :3 yang science aq buat sungguh2 dpt B. Mcm2 . Tpi bersyukur la result aq ok jgak dri kwn2 yg lain kan ?
Sekolah menengah ? Thun dpan ? Hmmm , pi chglun je la . Pi jauh2 wat pa kan ? Klau dpt straight a leh pi MRSM -_- hmmm , angan2 ja tuuuu :3 k bye 


New
Past
BLOG OWNER



Hye Everyone ! My name is Nazihah Tan. Just call me Nazihah. I'm 13 years old in 2013. Still studying. I love blogging so much ! I like rainbow colour. This is a short story about me. How about you ?

SHOUTBOX


CREDIT

Skin made by Iyra Monster
Background from Wanaseoby
Most help Afiqah Junizan
Software used PS CS5 & AI CS5